Konfigurere proxyserver

Hvis du bruker en proxyserver til å koble til Internett, må du angi tilkoblingsinnstillinger for proxyserveren.

Som standard prøver programmet automatisk å finne proxyserverinnstillinger og koble til Internett. Hvis programmet ikke finner proxyserverinnstillingene automatisk, ber det deg angi brukernavn og passord for proxyservergodkjenning. Som standard lagrer programmet angitt brukernavn og passord.

Konfigurere proxyserver